2010/05/02

Bruna ben och tunna skor och mesen som i holken bor

cherry blossoms

Snart slår träden ut. Jag hoppas att morfar slutar vara envis och går till doktorn. Läser Persepolis, äter non stop, vill ha en solvarm katt i knät. Idag åkte vi på utflykt, såg hundra äppelträd som inte slagit ut och bestämde att vårt hus ska vara stort, tomten full med skräp och bilar och helst vitt, eller gult.
(Allan Edwall - Årstider)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Men gud! Det är ju vårt hus ni ska bo i då! Stort och gult som borde ha målats om för ungefär 5 år sedan, tomten full med skräp och 4 bilar. Skräpet tillhör dock den lite knäppa pianoläraren som vi hyr av och som bor på undervåningen. Himla bra ändå. Nu måste jag nog lägga upp bilder för att visa att jag inte ljuger, det är ju faktiskt läskigt det här..! Snart har vi en kattunge också. Och Perepolis är ju helt fantastisk. Ja, jisses. Pussokram!

PAPPAN OCH HAVET sa...

Ja, gör det! Det är som att allting jag säger finns hos dig, eller tvärtom. Det känns som om jag vill veta så mycket mer!

Unknown sa...

Vet du vad? Jag är sjukt dålig på att ta kort, det blir aldrig av liksom. Kan inte jag få maila dig istället? Vore trevligt tycker jag! Kramkram