2011/08/11

Hon är stark och stor med hemligt knutna nävar

damn you period cramps

Min mage säger fuck off mensvärk! Och är förbannad på preventivmedel som antingen proppar en full med hormoner så att man får psykbryt och gråtattacker i tid och otid (och som dessutom går rakt ut till fisken), eller sådana som emellanåt gör att blodet forsar längs med insidan av låren och ger en sådan värk i magen så att det känns som att någon har lagt tunga vassa stenar i den.
(Edith Södergran - Smärtan)

4 kommentarer:

felicia sa...

Åh, usch. Jag har haft en hel del strul med sånt där. Gråtattacker är något jag definitivt identifierar mig med. Blä.

Magda sa...

P-piller och liknande är ett helvete som jag inte förstår hur kvinnor står ut med. Det ät hormoner för guds skull, vem vill gå runt och knapra sånt i tid och otid?

Sofia sa...

ELLER ger dig, vid 25 års ålder, tonårsaktig akne på hela ryggen och halsen som straff för att du väljer att sluta knapra.

Sofia sa...

Ja det är tyvärr helt sant, och det tog mig ungefär ett-två år att luska ut att det berodde på det - på hormonförändringar i samband med att man slutar. Fyfan, jag blev rasande. Och nu har jag haft skiten i ptja.. 3,5 år eller nåt. Får breakouts på löpande band som ej är av denna värld. Har ditt gått över eller är det i full blom, så att säga?

Nämen åh. Ja det där var verkligen ett programtema för mig. Fasen också.