2010/06/18

Fröken i klockkjol och gullvivehår biter sig löst i underläppen

gårdby lanthandel

gårdby lanthandel
Jag hade inte väntat mig att det skulle vara så långtråkigt att vara arbetslös/ledig en hel sommar. Åtminstone när man är helt själv. Sedan Linnea for tillbaka till Oslo har mitt umgänge minskat drastiskt och med en karl som sitter på sitt kontor inne i stan och flyger med radiostyrda helikoptrar och jobbar, får man roa sig själv. Vilket resulterar i att diska, beundra bilder på flickr, göra meningslösa playlists i spotify eller i att sitta på uteplatsen och försöka förkovra sig i en Astrid Lindgren-biografi (inför valfri Astrid Lindgren-uppgift på sommarkursen). Tips om vad man kan ägna sig åt på ett ensamt sommarlov mottages mer än gärna. Och inte minst: snälla, rara du vem som helst som läser detta, tipsa mig om musik! Anonym, okänd eller vän - posta en playlist, ett youtube-klipp, ett musiktips i form av text eller alla delarna.
(Ragnar Thoursie - Skolavslutningen)

5 kommentarer:

räven sa...

http://www.myspace.com/jamiedrakemusic lyssna på låten som heter plumbline, superfin!

http://www.myspace.com/aleximurdoch
min favorit där är through the dark, han har några låtar på spotify också, crinan wood är fin tex.

en låt som jag lyssnar mycket på nu för tiden: http://open.spotify.com/track/7kw0rfhVbmNHY5EAIeqwHa

en annan låt som jag gillar: http://open.spotify.com/track/6qDZtQE6oUiYyCOUkY5DDX

Rebecka sa...

La just till första bilden som favorit på flickr. Så hemskt fin.

Vad gäller musik så har jag nyligen börjat lyssna in mig på Cut Copy, Patrick Wolf och Joy Division. Förutom det har jag gjort en liten musiktipslista till dig med låtar som jag tycker är peppande, lämpliga för sömniga dagar, dansanta eller bara ruskigt bra:
http://open.spotify.com/user/finanskris/playlist/0w8WRv3vKSGpM9KePMb0iW

Linnéa sa...

Här är en spellista med sextiotalsmusik:
http://open.spotify.com/user/btrumpet/playlist/0SGaQnxEsU7fMoBRn3bIz4

Och här är Chet Baker. Så. Himla. Fint.
http://open.spotify.com/user/btrumpet/playlist/3eUcjNCkq8DfS9QT2mnGIG

/ Linnéa

felicia sa...

Vilka underbara bilder! Var kommer de ifrån? Jag ska fundera på någon playlist. Jag har precis kommit hem nu så jag är halvt förvirrad (så förvirrad man nu kan bli efter lite mer än en vecka). Och tack snlla du för den underbara kommentaren. Jag kan inte säga hur mycket det värmde att läsa när jag kom hem.

Jag jobbar ju visserligen nu, men mitt umgänge är inte på topp. Känner mig totalt isolerad. Men en kul sak kan jag ju dela med mig. Jag återupptäckte den här fina tjejen på youtube igår( http://www.youtube.com/watch?v=aA05I5QaZnM ). Kanske jag ska testa mig på någon av frisyrerna snart. Frågan är bara om jag har tillräckligt långt hår.

Anonym sa...

Du måste bara lyssna på shout out louds!